در حال حاضر ادعای مالکیت به استناد تصرف و ساخت بنا می نمایند؛ راهکار چیست؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۰۲ #66838105

با سلام
جلسه تحریر ترکه پیش رو دارم و جهت اعلام اموال و ارائه اسناد مالکیت اموال، از برخی از اموال سند مالکیت یا قولنامه شورایی و ... در دست نیست اگر هم باشه دست بقیه وراث مخالف تقسیم ترکه هست که ارایه نمی نمایند. اموال مزبور را به چه طزیق ثابت نمایم متعللق به مورث بنده بوده و در حال حاضر برخی از مورثین در تصرف خود دارند. این رو هم بگم فوت مورث ده سال پیش بوده و بعد فوت به دلیل در قید حیات بودن مادر مطالبه نکردیم ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به طرفیت سایرین بعد از انحصار وراثت جهت تقسیم ترکه اقدام کنید ولی اینکه سندی در دست یکی از وراث هست باید از طریق طرح اون در جلسه رسیدگی درخواست عودت مدارک رو بدید اگر امتناع کرد و منکر شد باید به طرفیت فروشنده همان ملک جداگانه در خصوص اثبات مالکیت اقدام کنید ولی در هر حال قولنامه و ... نیازه مگر اینکه طرف مقابل شما ادعای انتقال و فروش ملک به متوفی رو قبول داشته باشه

باسلام و درود شما می توانید از طریق اداره ثبت تقاضای استعلام اموال نمایید.

درود
امکان استعلام اموال وجود دارد.

سلام و ارادت
لیست نمایید و در جلسه تحویل دهید و تقاضای استعلام اموال را نمایید .

درخصوص اموالی که اسناد رسمی دارد که میتوانید با استعلام از اداره ثبت پیگیر موضوع شوید و درخصوص املاکی که سند ندارد اول باید اثبات مالکیت توسط پدرتان را بکنید بعد اقدامات بعدی را انجام بدهید

با سلام.. شما از ثبت استعلام کنید

سلام
شما درخواست تحریر ترکه نمایید .مالکیت متوفی از طریق دادگاه قابل استعلام از ثبت است تصرف نمیتواند دلیل مالکیت تلقی شود