کلاه برداری رو چطور میشه پیگیری قانونی کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۴ #66832866

از طرف یه بلاگر مطمین شدیم و به پیج مورد نظر لباس سفارش دادم که سفارشم نرسیده و منو از پیج بلاک کردن و فهمیدم خیلی ها مثل من هستن و کلا پیج کلاه بردار هست الان چکار باید. بکنم یک میلیون هزینه کردم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص کلاهبرداری رایانه ای شکایت خود را طرح نمایید

سلام، از طریق پلیس فتا اقدام کنید.

سلام
مراتب شکایت را از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح و متعاقبا به استناد فیش واریزی و نیز تصاویر موجود از پیج درخواست ارجاع امر به پلیس فتا جهت انجام تحقیقات و شناسایی متهمین نماید

باسلام و احترام
شما میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی ثبت کنید ، توسط پلیس فتا پیگیری خواهد شد .

با درود تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

به طرفیت پیج بلاگر که در واقع تضمین کننده پیج کلاهبرداربوده است وهم چنین پیجی که سفارش لباس دادید مستند به ادله ومدارکی که دارید من جمله اسکرین شات و......طرح شکایت کلاهبرداری رایانه ای نمایید وشکایت خود راازطریق دفترخدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید تا پلیس فتا به موضوع رسیدگی نماید.

با سلام
با عنوان کلاهبردای فضای مجازی شکایت کنید و پلیس فتا پیگیری می کند