آیا با وجود تفویض وکالت نیازی به حضور سایر وکلا هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۹ #66814588

با سلام
می خوام یه ملکی را در دفتر خانه به نام خودم بزنم
مالک برای فروش ملک به شش نفر وکالت داده و تصریح نکرده که منفردا یا مجتمعا مورد وکالت رو انجام بدن . پنج نفر از وکلا به نفر ششم تفویض اختیار کردند ولی دفتر خانه از تنظیم سند امتناع می کند و اصرار دارد که همه وکلا بایستی حضور داشته باشند.ا تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت انفرا ی است یا به صورت اجماع?

مهم است که اختیار وکالت را به صورت جمعی داده باشد یا به صورت فردی.

با سلام
متاسفانه اشاره نشده که آیا بصورت اجتماع وکالت داده شده است یا انفرادی .
چون در مبحث وکالت شرط مهم است که به تنهایی یا جمیع به ایشام وکالت داده شده یا نه سایر ، که باید بررسی گردد

با سلام متن وکالت نامه مهم است چنانچه در متن وکالت به شش نفر وکالت داده باشند و این وکالت اگر کلی باشد و موککل یا مالک برای هیچیک اختیار مستقل نداده باشد همه باید مجتمعا باید عمل کنند البته در صورت داشتن حق توکیل سایر وکلا می توانند بصورت جداگانه به نفر ششم وکالت دهند که در اینجا حق با سردفتر است.