آیا من می توانم با این دستخط زمینم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۸ #66810487

سلام :
من یک قطعه زمین نزد خواهرم دارم ولی سندش به نام خواهرم است و تنها مدرکم یک دستخط با امضاه و اثر انگشت خواهرم است که به من داده که هر وقت خواستم زمینم را پس بگیرم مشکلی نداشته باشم، ولی حالا زمینم را پس نمی دهد.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به همان دست نوشته دادخواست رفع تصرف را تنظیم نمایید .

با درود..
به استناد همان دست خط و نوشته با امضاء و اثرانگشت وی می توانید با طرح دادخواستی بطرفیت ایشان مبنی بر رفع تصرف از زمین و استرداد زمین مڋکور را جهت رسـیدگی در دادگاه از ایشان مطـرح نمایید..

باسلام باتوجه به اینکه سند رسمی ملک را به نام خواهرتان انتقال داده اید بایستی بتوانید اثبات نمایید سند را به صورت صوری انتقال داده اید .به هر طریق علیه ایشان دادخواست تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

درود
محتوای دستنویس باید بررسی گردد. ابتدائا اظهارنامه ارسال نمایید .

اگر سندی که بنام خواهرتان است سند عادی باشد می توانید زمین خود را پس بگیرید .

درود بر شما، مستند به همان دستنویس میتوانید دادخواست استرداد و رفع تصرف از طریق دفاتر الکترونیک قضایی به طرفیت ایشان مطرح نمایید. یا با اثبات هبه بودن، از آن رجوع کنید، که البته این مورد دشوار خواهد بود.

با سلام
در صورتی که حاضر به انتقال سند نشد دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید تا سند به نام شما منتقل گردد و متعاقب آن دادخواست خلع ید برای رفع تصرفات بعدی انجام دهید