آیا یکی از همسایه ها می تواند معترض گذاشتن کولر بنده در پشت بام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۰۲ #66805284

با سلام
آپارتمان ما ۱۲ واحد هست . بنده ۳ ماه پیش کولر گازی در یک گوشه پشت بام نصب کردم که مزاحم هیچکس نیست و وسیله سرمایشی مثل کولر آبی جایش در پشت بام است .هیچکدام از همسایه ها معترض نیستند . اکنون بخاطر رای منفی بنده به پخت نذری یکی از همسایه ها ، ایشان مدعی شکایت جهت جمع آوری کولر گازی بنده است .
آیا بصورت انفرادی با طرح شکایت ، با توجه به اینکه هیچگونه مزاحمت ترددی برای کسی ندارد و استفاده عرف از پشت بام شده است ، ایشان موفق می شود و من باید چه کنم.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه تصرفات به عمل امده در حدود عرفی و بدون ایجاد مزاحمت می باشد لذا به نظر فاقد ایراد می باشد و قابل شکایت نیست

با سلام پشت بام جز مشاعات می باشد و در صورتی که برای ساکنین مزاحمت ایجاد نکند ایشون شکایتش به جایی نمی رسد و همچنین به قول شما هیچ کدام از همسایه ها مشکلی ندارند پس جای نگرانی نیست

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه پشت بام جزء مشاعات ساختمان می باشد و قرار دادن کولر عمل غیر متعارفی نیست لذا شکایت از شما به نتیجه ای نخواهد رسید .

سلام- از نظر حقوقی شکایت همسایه شما بی نتیجه خواهد بود . زیرا شما حق دارید جهت ایجاد امکانات رفاهی در حد و مرز واحد ساختمانی خویش بر روی پشت بام که حق همگانی برای تمام ساکنین آن مجتمع می باشد استفاده نمائید و در صورتیکه مزاحمتی برای شخصی ایجاد ننمائید فردی نمی تواند از عمل فوق الذکر مطالبق قانون آپارتمان نشینی ممانعت بعمل آورد/.