آیا الان امکان حذف نام فاطمه از طریق دادگاه وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۹۶ #66796741

من در ۱۷ سالگی اسممو از طریق ثبت احوال از فاطمه به فاطمه سارا تغییر دادم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اسامی مذهبی معمولا مورد قبول واقع نمیشود

سلام
در این خصوص به ثبت احوال مراجعه نمایید و اگر موافقت نشد می توانید طی تنظیم دادخواست از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید.

با درود خیر تغییر نمی‌دهند.

بسمه تعالی
باسلام
باتوجه به رویه مشاهده شده در ثبت احوال و یاعنایت به مذهبی بودن اسم *فاطمه* بنظر با این درخواست موافقت نمی شود.
موفق باشید

سلام بر شما . تغییر نام فقط برای یک مرتبه امکان پذیر است .که شما قبلا این تغییر نام را انجام داده اید باز هم میتونید دادخواست مطرح کنید .موفق باشید

باسلام خیر با تغییر نام فاطمه موافقت نخواهد شد.

تغییر نام پس از رسیدن به سن ۱۸ سال تمام و صرفا برای یک بار امکان پذیر است و در صورتی که افراد زیر ۱۸ سال درخواست تغییر نام داشته باشند درخواست از طریق سازمان ثبت احوال قابل پیگیری نیست و متقاضیان باید از طریق مراجع قضایی نسبت به انجام خواسته اقدام کنند.در این صورت، اشخاص زیر ۱۸ سال باید ابتدا دادخواست خود را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه حقوقی (امور حسبی)، تقدیم کنند.
نکته) همچنین در صورتی که تغییر نام ناشی از تغییر جنسیت فرد (اعمال جراحی روی افراد ترس سکچوال) باشد، باید دادخواست تغییر نام از طریق دادگاه خانواده، رسیدگی شود زیرا طبق بند ۱۸ ماده ۴ قانون حمایت خانواده، رسیدگی به درخواست تغییر جنسیت و توابع آن مانند تغییر نام، تنها در صلاحیت این دادگاه است