آیا خانومم میتواند ابطال اقرار نامه دریافت مهریه را بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۷ #66789700

با سلام خسته نباشین بند در تاریخ ۹۷ /۴ با خانومم رفتیم دفتر خانه و خانومم اقرار نامه ی تنظیم کرد برای دریافت کل مهریه و انجام شد و دو تا شاهد هم بریدم برای دریافت کل مهریه که مهریه ۵۰ عدد سکه بود و اقرار نامه در تو ضیح این بود که با کمال صحت و سلامت خانوم فلانی تمام و کمال در دفتر خانه به دریافت مهریه کردن و هر کونه اعتراض بعدی را از خود صلب و ساقط نمود و بعد از یک سال خانومم رفت دادسرا شکایت کرد که با زور بردم دفتر خانه و دنبال شکایتش نرفت و قرار منع تعقیب شد برای من ... و در مورد استرداد جهازیه خانومم اصلا جهازیه نیاورده ایشون رفتن تامین خواسته با استشهاد محلی برای بردن جهازیه دادن و با مامور اومدن دم در که ببرن بنده نزاشتم از کل وسایل خانه به اسم خودم فاکتور دارم و در حل اختلاف برابر اصل کردم بعد از چند روز خانومم دید که فاکتور دارم اومد مختومه کردن پرونده استرداد جهازیه را با یه لایحه نوشت اینجانب فلانی جهازیه ندارم و مختومه شدن پرونده را دارم و اعتراض بعدی را از خود صلب و ساقط نمود و پرونده رای اومد پرونده مختومه شد و در دادگاه محکوم به تمکین کردم و قطعی شده ... سوالم آیا خانومم میتواند ابطال اقرار نامه دریافت مهریه را بگیرد ؟یا میتواند مجدد برای استرداد جهازیه را باز بگیرد یا نه میخوام ببینم این خانومم میتواند اصلا به مهریه و جهازیه باز شکایت کند یا نه؟ممنو ن میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه ۱مرتبه قرار منع تعقیب صادر شده فقط یک مرتبه دیگر میتوانند نسبت به قرار منع تعقیب اعتراض ثبت نمایند.
برای اقرار نامه چنانچه محضری و ثبت قانونی باشد شکایت ایشان وجاهت قانونی ندارد.

باسلام خدمت شما چندسوال باهم مطرح شده که به تفکیک پاسخ‌مدهم اولاینکه شخص دردفترخانه اسنادرسمی حاضرگردیده واقراربه موردمهریه نموده که توجها به قوانین مجددا حق اخذ مهر ندارد درخصوص جهیزیه نیز طبق قانون هرکس مدعی حق یا دین برعهده دیگریست باید به اثبات برساند که مدارکی دال بر مدیونیت شما ارایه نداده مضافا اینکه دعوا قبلا بصورت کیفری مطرح و منع تعقیب صادرگردیده اما اگر دلیل یا مدرکی قابل ارایه داشته باشد ازلحاظ حقوقی قابل مطالبه میباشد

مفاد اقرارنامه غیرقابل انکار است و مستندات آن در محاکم قضایی مورد استناد رای دادگاه قرار می‌گیرد. البته در صورتی که اقرار حسب اظهار جنابعالی بدون اعمال زور و تهدید صورت پذیرفته باشد.

با توجه به صحبت های شما ،در صورت شکایت مجدد ،حقی ندارد