استناد به بخشنامه از نظر قوانین قضایی ایران درست است یا خیر ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #66778572

با سلام
قاضی محترم پرونده چون مستند قانونی برای صدور حکم نداشته ، حکم را به استناد بخشنامه دولتی قطعی نموده است و استدلال قاضی هم این بوده که این بخشنامه در راستای قانون بوده و مغایرتی با قانون ندارد و احتمالا و یا به قریب به یقین نظر قاضی این بوده که شاکی میتواند برای ایطال بخشنامه دولتی به هیات عمومی دیوان مراجعه نماید . دو سوال از مشاور محترم دارم
۱ - نفس کار که استناد به بخشنامه از نظر قوانین قضایی ایران درست است یا خیر ؟
۲ - شاکی برای احقاق حقوق خود بجز تقاضای ابطال بخشنامه از طریق دیوان عدالت اداری راه قانونی دیگری به نظر می رسد یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نفس کار صحت دارد تا زمانی که مرجع صالح یعنی دیوان عدالت اداری آن را ابطال نکرده است، در هر حال تنها راه شما اعتراض به دیوان عدالت اداری می‌باشد