چگونه پول پیش را از موجر هندی در شهر بنگلورپس بگیریم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۴ #66760485

سلام
زمان دانشجویی در شهر بنگلور هند خونه ای که اجاره کرده بودیم تخلیه کردیم و برگشتیم ایران که متاسفانه پول پیش خونه رو صاحب خونه تا امروز برنگردونده
قرارداد معتبر املاک هم داریم
فقط فرصت نشده خودمون بریم اونجا،از دوستان خواستیم پیگیری کنند که ، صاحب خونه تا امروز پول رو نداده
به چه صورت امکان پس گرفتن پول هست
امکان وکیل گرفتن از ایران هست?

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موضوع شما در صلاحیت محاکم هند است و باید در هند مطرح شود و وکیل هم یا از هند بگیرید یا وکیل بین المللی که اجازه وکالت در محاکم هند دارد

با سلام راهکار همکاران محترم مورد تایید است

سلام این موضوع فقط از طریق محاکم هند قابل پیگیری است و باید از همان جا وکیل انتخاب نمایید . مگر این مه در ایران به یکی از وکلایی که پروانه وکالت بین المللی و اجازه حضور در محاکم هند را دارد وکالت دهید .

خیر بایستی وکیل از هند بگیرید تا مطابق قوانین هند عمل نمایند .

وکیل لازم هست