مقداری از زمینی که طی قولنامه توسط پدرم به من داده شده است با فوت پدرم وراث می توانند نسبت به آن ادعایی داشته باشند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۹ #66759

پدرم درزمان حیات خود ازمنزل مسکونی خود که من هم بااو زندگی میکردم وتحت تکلف اوبودم مقدار ۳۵ متر ازحیاط آن را قولنامه کرد وبه من دادودرزیراین قولنامه دوتا از برادرانم شهود بودند وامضا کردندومتن این قولنامه این بود که بارضایت خودم این زمین را به پسرم دادم وهیچ کس حقی از ایشان ندارد.الان که پدرم فوت کرده است ومی خواهیم تقسیم ارث کنیم آیا این زمین سهم من است وعلاوه بر آن مانند بقیه فرزندان هم ارث خواهم داشت؟ تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه زمین مشاع به شما واگذار شده باشد و قولنامه تنظیم شده باشد متعلق به شما میباشد و با استناد به قولنامه و شهادت شهود که برادران شما میباشد میتوانید آنرا مطالبه کنید.

زمین حق شماست و هیچکس حق تصرف آنرا ندارد .