آیا دادخواست اجرت‌المثل حین زندگی مشترک مسموع است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۶۵ #66742513

با سلام
زوجه قبل از طلاق و درحال زندگی مشترک دادخواست مطالبه اجرت‌المثل داده:
۱. آیا با توجه به اینکه قانونگذار تصریح کرده اجرت‌المثل در زمان درخواست طلاق از سوی زوج محاسبه و پرداخت میشود؛ دادخواست ایشان مسموع خواهد بود؟

۲. زوج در طول زندگی هیچگاه زوجه را مجبور به انجام کاری فراتر از وظایف شرعی زوجیت نکرده و مدارکی از قبیل فیلم، صوت و شهودی نیز دارد که تایید میکنند زوجه بارها از انجام امور خانه خودداری نموده و زوج متعرض وی نشده، با این شرایط آیا اثبات اجبار باید توسط زوجه صورت بگیرد یا زوج؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما . بله امکان طرح دادخواست برای زوجه میسر می‌باشد

با سلام، اولا دادخواست را در طول زندگی می تواند داد
دوما ایشان باید ثابت کنند که تبرعا نبوده

درود
بله چنین دعوایی در حین زندگی نیز مسموع است .

با سلام
باتوجه به اینکه یکی از حقوق زوجه میباشد بنابراین هرزمانی میتواند دادخواست دهدبرای دریافت آن.

باسلام
نیازی به طلاق نیست هرزمان میتوان به اجرت المثل طرح دعوی کرد

اجرت المثل بر خلاف نحله در هنگام زندگی مشترک نیز قابل مطالبه است.

زوجه می تواند با اثبات جهات و شرایط استحقاق اجرت المثل را مطالبه کند.