سرقفلی مغازه در قرارداد چگونه باید تنظیم شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۲۰۸ #66723061

با سلام و احترام،
پدر بنده مالک سرقفلی واقعی یک باب مغازه است. ما سالیانه به اندازه یک ماه اجاره از مغازه را به مالک پرداخت می کنیم. برای این منظور ما می خواهیم یک قرارداد بنویسیم که نشان دهد
یک- پدر من مالک اصلی سرقفلی است
دوم- در قرارداد مالک مغازه چه عنوانی باید داشته باشد و پدر من با چه عنوانی در قرارداد باید ذکر شود
سوم- عنوان قرارداد باید چی باشد
چهارم- مورد اجاره را باید چی بنویسیم؟ اجاره زمین مغازه یا اجاره یک باب تجاری

خیلی ممنون می شم منو راهنمایی کنید.

با تشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام سوالتان را واضح مطرح نکردید با این وجود اگر قرارداد سرقفلی فیمابین مالک اصلی با پدرتان مد نظر بوده شما میبایست قرارداد انتقال سرقفلی منعقد که در ان انتقال دهنده را مالک اصلی و انتقال گیرنده را پدرتان را بنویسیدسپس موضوع قرارداد انتقال کلیه حقوق مالی اعم از قطعی و احتمالی انتقال دهنده نسبت به حق کسب و پیشه . تجارت و سرقفلی نوشته و مشخصات کامل مورد معامله اعم از پلاک ثبتی مساحت متعلقات ان و سایر جزئیات و سپس قیمت مورد معامله میزان مال الاجاره پرداختی به موجر (مالک ) را مشخص نمایید و مورد معامله اگر مغازه باشد میبایست مغازه نوشته شود مالک سرقفلی بدون مالکیت دراعیان یا زمین مغازه ، حق استفاده از مغازه و کسب وکار در آنجا را بدست می آورد