از بین مجازات ها در یک حکم، کدام یک اجرا میشود؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۲۴۰ #66721768

اگر در مرحله اجرا مجازات اشد(شلاق) نوشته شده باشد پس تکلیف جزای نقدی که جز مجازات اشد نوشته نشده چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر مجازاتی که پیش بینی شده ایت قابل اجراست

با درود ،
ممکن است در وقوع یک جرم یک یا دو یا چند مجازات باهم در حکم تصریح شده باشد حبس ، جزای نقدی ، شلاق و مجازاتهای تکمیلی و تبعی

بادرودوسلام هرمجازاتی که تصریح شده قابل اجرا می باشد.

با سلام نظر به سوال مطروحه میتوان گفت شایسته است بین دو حالت ، قائل به تفکیک شد حالت اول ، زمانی است که فرد به علت ارتکاب یک جرم ، به موجب قانون به مجازاتهای متعدد محکوم میشود که در این حالت ، تمام مجازاتها اجرا می‌شوند و اما در ارتباط با حالت دوم زمانی است که فرد ، به علت ارتکاب جرایم متعدد ، محکوم به مجازاتهای متعدد شده است که در این حالت ، فقط مجازات اشد اجرا میشود ، با احترام.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید هر حکمی که صادر شده باشد آن مجازا اعمال خواهد شد

فقط مجازات اشد اجرا می شود.

درود برشما
فقط آن چیزی که به عنوان مجازات نوشته شده است اجرا میشود