چطور حق خود را از پدر دریافت کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۶ #66717621

سلام،
پدرم معلم و ما چهار تا خواهریم، پدرم خرجی ما رو نمیده ما حقی از حقوقش داریم؟ اگه آره چطور میتونیم حقمونو بگیریم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۱۱۹۹ قانون مدنی نفقه اولاد بر عهده پدر است که این کلیف در قبال دختر تا ازدواج ادامه می یابد.
شرط پرداخت نفقه طبق ماده ۱۱۹۸ آن است که شخص ملزم به انفاق دارای تمکن مالی در پرداخت نفقه باشد.
که در فرض سوال این تمکن ظاهرا برای پدر شما وجود دارد.

شما از حقوق پدر سهمی ندارید درصورت نپرداختن نفقه اقدام به مطالبه آن از طریق مراجع قضایی انجام شود

با سلام
نفقه دختر لغایت ازدواج بر عهده ی ولی میباشد در صورت عدم تادیه نفقه میتوانید از طریق مراجع قضایی ملزم به پرداخت نفقه نمائید

شما حق خاصی از حقوق پدرتان ندارید و نمیتوانید سهم خواهی از حقوق وی نمایید ولی پرداخت نفقه از وظایف پدرتان است . میتوانتید از طریق طرح دعوی الزام به پرداخت نفقه به خواسته خود برسید .