وکالتنامه من بعد از سند قطعی معنی دارد و اسقاط خیارات کماکان پس از سند پابرجاست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۶ #66698005

با سلام
من یک خودرو را با مبایعه نامه و متعاقبا با دریافت وکالت بلاعزل از فروشنده برای من و با پرداخت کل ثمن خریده ام و خودرو در تصرف من مییباشد اما هنوز نوبت تعویض پلاک نرسیده. خودرو دست دوم و قدیمی میباشد. در مبایعه نامه خیارات اسقاط نشده اند اما در وکالت فروش اسقاط خیارات به من داده شده همچنین وکالت تنظیم سند؛ وکالتنامع شبیه وکالت تام الاختیار است؛ میخواستم راهنمایی بفرمایین چگونه در هنگام زدن سند قطعی با وکالتنامه ام همزمان اسقاط خیارات عنوان شده در مبایعه نامه را هم برای همیشه ثبت کنم زیرا هم اکنون اسقاط خیاران را دارم اما سوال اینست که ایا وکالتنامه من بعد از سند قطعی معنی دارد و اسقاط خیارات کماکان پس از سند پابرجاست؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با انتقال خیارات در وکالتنامه خیارات مندرج در مبایعه نامه از فروشنده ساقط شده است.

با درود و عرض احترام؛
فروشنده با وکالت بلاعزلی که به شما اعطا نموده و همچنین انتقال خیارات به شما،در واقع اختیار خود در اعمال خیارات اشاره شده در وکالتنامه را سلب نموده است و حتی بعد از انتقال سند نیز نمی تواند از انها استفاده نماید،چراکه به واقع با انتقال خیازات به شما، اختیار اعمال خیارات معنونه در مبایعه نامه را از خود ساقط نموده است.
امید که پاسخی مکفی و در خور نیاز حضرت عالی تقدیم نموده باشیم.
باتشکر