بعد از صدور کیفر خواست اگر دادخواست ضرر و زیان را بدهم آن ضرر برچه مبنایی است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۷ #66691691

سلام .درود برتمامی وکلا و کارشناس حقوقی عزیز که پرچمداران عدالت هستند.از کسی شکایت خیانت در امانت مطرح کردم که هم شاهد بردم و هم مدرک مستند به دادیار ارائه کردم خواستم بپرسم بعد از صدور کیفر خواست اگر دادخواست ضرر و زیان را بدهم آن ضرر برچه مبنایی و از چه مرجعی تعیین میشه؟ خودم مشخص میکنم یا کارشناس؟خودم باید کارشناس را درخواست کنم یا دادیار؟ مراحل این دادخواست چگونه است؟ از همان دفاتر خدمات هست؟ ممنون از شما بزرگواران

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .‌غالبا میزان آن توسط کارشناس رسمی دادگستری براورد میشود

با درود
می‌توان دادخواست مطالبه ضرر و زیان نیز به دادگاه کیفری تقدیم داشت، میزان را کارشناس تعیین خواهد کرد.

سلام .از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام ب ثبت دادخواست مطالبه خسارت و ضررو زیان ناشی از جرم را بدهی .دادگاه در اینخصوص کارشناس تعیین مینماید

باسلام
با صدور قرار کارشناسی طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری تعیین می گردد.

بله می توانید نسبت به ضر زیان هم دادخواست ،درخواست کارشناسی اقدام نماید

سلام و احترام. تعیین میزان خسارت براساس نظر کارشناس هست که براساس قرار صادره توسط شعبه کارشناس تعیین می شود

ضرر و زیان طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری تعیین خواهد شد