آیا بعد از فوت همسر سابقم، با شهادت خانواده اش میتوانم جهیزیه ی خود را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۱ #66689565

سلام
۵ سال پیش طلاق گرفتم، چون جایی برای زندگی نداشتن جهیزیه ام را نگرفتم ولی در طلاق نامه ذکر کردم که بعد از طلاق جهیزیه خود را خواهم گرفت، به تازگی خانه ایی اجاره کردم ولی متاسفانه همسر سابقم به تازگی فوت کرده است، در حالی که یک سال قبل ازدواج کرده بود، حال میخواهم وسایلم را بگیرم، همسرش میگوید که همه وسایل این خانه مال من است و من حقی در وسایلم ندارم، در ضمن من لیست وسایلم را دارم و تمام اهل خانواده همسر سابقم نیز گواه میدهند که وسایل من در آن خانه موجود است و حاضر به تایید گفته هایشان هستند.
حالا با این وصف من میتوانم وسایلمو را پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خدمت شما دوست گرامی باید بگویم که اگر در سند جهیزیه مالک جهیزیه شما باشید وخانواده مرحوم شهادت دهند وراضی باشند میتوانید آن راپس بگیرید

بسمه تعالی: چنانچه دو نفر شاهد ، حاضر به شهادت در دادگاه باشند و اجناسی که مطالبه میکنید مغایرتی با اجناس معرفی شده نداشته باشند .. پاسخ مثبت و قابل استرداد است

قطعا می توانید وسایلتون راپس بگیرید

زن می‌‌تواند در اموال خود هر تصرفی که خواست، انجام دهد و در مسایل مالی خود استقلال تام دارد‌. درصورتی که زوجه جهزیه خریداری کرده و با خود به خانه همسر برده باشد، اجازه دارد تا در نبود شوهرش جهزیه را مطالبه کند