دادخواست اعسار بدم تقسیط میشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۷۵۲ #66679287

سلام من رضا هستم و ۵ سال هست خانمم رفته منزل پدرش تو این ۵ سال فقط یه بار اظهارنامه تمکین در سال ۹۴ فرستادم واسه زوجه ولی نیامد و دیگر پیگیرش نشدم تا الان که زوجه دادخواست نفقه معوقه ازسال ۹۴ تا الان رو داده و نفقه جاریه هم میخواد؟؟ حال حکم نفقه صادر شده که طبق استشهادیه و گزارش کلانتری زوج خانم خود را بیرون کرده و رای به نفع زوجه داده و قطعی شده و۳۰میلیون جمعا و واسه جاریه ماهی ۸۵۰ هزار تومان دادگاه زده؟؟ ۱. دادخواست اعسار بدم تقسیط میشه؟؟ مالی ندارم آخه؟؟ آیا راجب ۸۵۰ نفقه جاریه چی نمیشه کمتر بشه یا اعسار زد؟؟ چی بنویسم؟؟ ۲.همسرم سال ۹۳ مهریه خود را اجرا گذاشته و حکم قطعی صادر شده در همان سال ۹۴. ۱۲ سکه جلو و سه ماهی یک سکه باید بدهم ولی تا الان اجرا نگذاشته است؟؟ سوالم اینه الان میتونه اجرا بگذاره؟؟ آخه الان شرایط فرق میکنه ۱۲سکه جلو خیلی میشه؟؟ درمقابل من میتونم فقط اعسار بزنم درسته؟؟ ۳.من ازدواج موقت کردم وایشون میدونن آیا طبق این عقد موقت من میتونه طلاق بگیره؟؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست اعسارتقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

با سلام
شما میتوانید دادخواست اعسار دهید و پذیرش و عدم‌پذیرش آن با مرجع قضایی است

"با سلام"
در خصوص نفقه میتوانید اعسار دهید
در خصوص مهریه میتوانید تعدیل از پرداخت دهید

درود
می توانید دادخواست اعسار برای معوقه و تعدیل برای جاری بدهید. بله با اثبات ازدواج شما می توانند طلاق بگیرند.

با سلام، بله ایشان میتوانند در خصوص مهریه درخواست اعسار داشته باشند
در ضمن مهریه حقوق قانونی زوجه میباشد.و ربطی به قیمت نواسانان بازار روز ندارد پس در نتیجه زوجه میتوانند مهریه ی خودرا مطالبه کنند.لذا در خصوص ازدواج موقت همسر خود که ایشان بدون اجازه زوجه همسر قانونی نکاحیه ازدواج کردند میتوانند زوجه درخواست طلاق داشته باشند

در خصوص نفقه می توانید دادخواست اعسار دهید در صورتی که اعسار شما مورد پذیرش قرار گیرد تقسیط می گردد.در خصوص مهریه هم دادخواست تعدیل دهید .

سلام بر شما چنانچه همسرتان درخواست صدور اجرائیه کنند شمادادخواست اعسار مطرح کنید .و چنانچه شروط ضمن عقد را امضاء کرده اید بخاطر ازدواج مجدد میتونه دادخواست طلاق بدهد. موفق باشید