وقت نظارت به لحاظ اخذ توضیح از طرفین تجدید شد، یعنی چه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۰۴۶ #66678707

سلام من شاکی پرونده سرقت هستم پرونده در اجرای احکام است امروز در سامانه ثنا نوشته شده بود

مشاوره حقوقی سرقت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی برای پرونده شما مجددا وقت نظارت ورسیدگی پرونده تعیین شده

اگر پرونده در اجرای احکام است نیاز به اخذ توضیح نیست حضوری پیگیری کنید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. طیق روال دادگاه وقت نظارت صـرفا مختص امور دفتری شـعبه بوده و اصـولا پرونده های جریانی باید همواره وقت نظارت داشته باشد..
مورد سئوال شما، دادگاه جهت اخذ توضیح از شاکی و محکوم علیه پیـرامون تعیین نحـوه رد مال اموال مسروقه، وقت نظارت تعیین نموده است..
موفق باشـید..

وقت نظارت مربوط به امور دفتری است .از انجا که پرونده در اجرای احکام همچنان در جریان است و مختومه نشده، طیق روال دادگاه باید وقت نظارت داشته باشد.‌. لزومی ندارد که حتما جهت ادای توضیحات احضار شوید

با سلام
تعیین وقت نظارت جهت انجام کامل تحقیقات و رسیدگی به ادله و دلایل می باشد .

وقت نظارت مربوط به امور دفتری است . درصورت نیاز به اخذ توضیح ابلاغ برایتان ارسال خواهد شد

چون پرونده در اجرای احکام است و همچنان در جریان است و مختومه نشده طیق روال دادگاه باید وقت نظارت داشته باشد تا از آمار کسر نشود تا زمانیکه مجازات و رد مال سرقتی کامل انجام شود