در پرسشنامه اداره آگاهی، مبایعه نامه ای که درون خانواده بین خواهران و پدر و مادر تنظیم کرده ام را ارائه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۲ #66677234

سلام وقت بخیر
خانه باغ و مزارع، پدربزرگ بنده که دارای سند مالکیت به نام خودشان است موجود میباشد که بعد از فوت ایشان بین سه وارث (دو پسر و یک دختر) بصورت قانونی تقسیم نگردید، و هر کدام از وراث قسمتی را تصرف دارند و هیچگونه سند رسمی و غیر رسمی (تقسیم نامه)، مبنی براینکه این املاک با محدوده مشخص مربوط به هریک از وراث باشد وجود ندارد. حال بنده قسمتی از خانه باغ مذکور که در تصرف، پدر و عمه ی بنده میباشد را ( که محصور میباشد و ورودی جداگانه دارد ) را از پدر و عمه ی خود طی فروشنامه ای که توسط خودم و اعضاء خانواده تنظیم گردید و با حضور فرزندان عمه و خواهران بنده بوده، خریداری نمودم. و مبلغ پرداختی به عمه خانم طی چک بانکی در وجه و حساب شخص ایشان صادر گردید و مبلغ پرداختی به پدر، طی دستور شفاهی ایشان بین مادر و سه خواهر بنده تقسیم و جداگانه در وجه و حساب خودشان واریز گردید. در قسمت فروشنده ی فروشنامه فقط اثر انگشت پدرم و امضاء و اثر انگشت عمه خانم موجود است. متاسفانه چند روز بعد از این موضوع پدرم درگذشت. حال بنده، یک برادر ناتنی از همسر اول پدرم دارم که ایشان، از بابت این موضوع، از بنده به مراجع قضائی شکایت نموده ناگفته نماند که تاکنون فروشنامه این معامله، هیچ جائی ارائه نگردیده است. امروز طی تماس تلفنی از اداره آگاهی، بنده را فراخوان نمودند در بابت این موضوع و پر کردن پرسشنامه.
حال میخواهم بدانم که در پرسشنامه اداره آگاهی مالک زمین خریداری شده را، خودم معرفی کنم و مبایعه نامه ای که درون خانواده بین خواهران و پدر و مادر تنظیم کرده ام را ارائه کنم؟
یا اینکه اعلام کنم که در تصرف عمه خانم است؟
در صورت امکان مرا راهنمائی بفرمائید.
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی دلایل را ارائه نمایید و تصمیم گیرنده دادگاه است

سلام دوست گرامی
بله می توانید مدارک و دلایل خود را ارائه نمایید ولی در نهایت بررسی موضوع با دادگاه است و ایشان تصمیم نهایی را می گیرند

سلام
می توانید مبایعه نامه و دلایل دیگری را که در اختیار دارید ارائه دهید ولی در نهایت دادگاه تصمیم می گیرد

بله ارائه بفرمایید
هرچند دقیقا اشاره نکردید که بردار ناتنی شما تحت چه عنوانی طرح شکایت نموده اما آن قرارداد سند مالکیت شما و قابل استناد است