میتوانم بدون داشتن سند و برگ سبز و مبایعه نامه الزام به سند شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۱۲۵ #66669841

حدود ۵ سال پیش یک دستگاه خودرو خریداری کردم و پول خودرو رو پرداخت و مبلغ یک میلیون رو چک دادم و مبایعه نامه دریافت نکردم. گفتن که بعد از پاس شدن چک مبایعه نامه میدن و فقط کارت خودرو و بیمه ماشین رو بهم دادن. بعد از پاس شدن چک فرصت نکردم برای گرفتن مبایعه نامه برم و مشکلی برام پیش اومد و به زندان رفتم. پس از آزاد شدن برای گرفتن مبایعه نامه رفتم که گفتن گم شده و کجا بودی تا حالا و از این حرفها. شماره صاحب سند رو هم پیدا کردم ولی میگه سند نمیزنم به من ربطی نداره.
حالا میتونم بدون داشتن سند و برگ سبز و مبایعه نامه الزام به سند شکایت کنم؟
و چطور باید اینکارو بکنم؟
اگر هم نمیشه چاره کار من چیه؟
ماشین هم الان توی خونست و ازش استفاده نمیکنم فعلا.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند با تامین دلیل خواسته را مطرح نمائید. البته پرینت حساب خود را از بانک بگیرید و تاریخ پرداخت وجه رو دارید . و اما بعد اگر شاهد هم دارید به دادگاه معرفی کنید. تاریخی که زندان بودید و مدتی هم در زندان بسر می بردید می توانید دلیل توجیه کننده ای برای عدم پیگیری شما باشد.

چنانچه شاهدی برای اثبات بیع دارید می توانید با شهادت شهود و فیش واریزی برای اثبات این امر و سپس الزام به تنظیم سند رسمی اقدام نمایید در غیراینصورت تنها می توانید با استناد به فیش واریزی و شهادت شهود برای مطالبه وجه اقدام نمایید.

سلام
اقدام به طرح دعوای الزام به تنظیم سند نمایید و به استناد اینکه خودرو و برخی مدارک آن در مدت طولانی تحت تصرف شما است و متعرضی ندارد و همچنین با استناد به شهود و پرداخت ثمن معامله، تقاضای الزام فروشنده به تنظیم سند را نمایید

اگر اصل پرداخت ثمن و تسلیم و تحویل خودرو و برخی مدارک به شما و تصرف این مدت طولانی محرز است میتوانید دادخواست اثبات بیع و الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را مطرح نمایید.

سلام- میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند با تامین دلیل خواسته را مطرح نمائید. البته پرینت حساب خود را از بانک بگیرید و تاریخ پرداخت وجه رو دارید . و اما بعد اگر شاهد هم دارید به دادگاه معرفی کنید. تاریخی که زندان بودید و مدتی هم در زندان بسر می بردید می توانید دلیل توجیه کننده ای برای عدم پیگیری شما باشد.

باسلام برای الزام به تنظیم سند نیاز به مدرک ودلیل قوی می باشد شفاها قبول نمی کنند