میخوام ازش جدا بشم ولی میترسم خودم اقدام کنم و اون طلاق نده؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۲۶ #66661497

سلام من سوالی پرسیده بودم و ممنون از شما که پاسخ دادین
**من همان روز بعد از دعوا و تهدید و توهین از ایشون شکایت کردم و صورت جلسه کردن و گفتن هروقت برای طلاق اقدام کرد شما هم این شکایت رو به جریان بندازید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قانونا در بعضی موارد حق طلاق بازن هم میشود مثال درصورت عدم پرداخت نفقه یا زندگی مشقت بار یا کتک کاری وآزار روحی وغیره
پس شما درصورت اثبات حق طلاق برای شما بوحود می آید

باسلام
در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید طلاق بگیرید.

سلام بر مبنای همان شکایت کیفری و اثباتش میتوانید عسر و حرج را اثبات و دادگاه میتواند حکم طلاق بدهد

صرف دعوا و تهدید دلیلی بر عسر و حرج نیست درصورتی که بتوانید اثبات کنید که مورد ضرب و شتم قرار گرفته اید (گواهی پزشکی قانونی)یا جان شما در خطر است شاید بتوانید ظلاق بگیرید

سلام
اگر به عنوان زوجه مورد ضرب و جرح قرار گرفتید بتوانید اثبات کنید و در حدی باشد که موضوع عدم امنیت جانی شما را ثابت کند ، به عنوان یکی از موارد عسر و حرج است و امکان درخواست طلاق را دارید .

صرف درگیری و توهین و تهدید جرم و قابل پیگیری است اما به تنهایی به عنوان علت طلاق محسوب نخواهد شد

سلام
اگردادنامه قطعی برای اثبات سورفتارزوج ویاضرب وجرح و..داشته باشیدمیتوانیدبه عنوان یکی ازدلایل عسروحرج دردادخواست طلاق ارایه دهید