پیگیری سود سهام خریداری شده در سالها پیش چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۲ #66658586

با سلام خدمت شما
پدر بنده در سال ۷۸ سهام شرکت ___ را خریداری کرده است و بعد از آن هیچ گونه پیگیری نداشته است ولی اخیرا که با شرکت مذکور به صورت تلفنی صحبت کرده گفته اند که ارزش سهام و سود شما برابر همان مبلغی است که در سال ۷۸ پرداخته اید، چون با وجود گذشت سالیان دراز و سود های سالیانه ای که بایستی تعلق میگرفته حرف های شرکت برخلاف منطق هست چگونه میتوان برای احقاق حقوق اقدام کرد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی بورس
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اطلاعاتی که ارائه کرده اید ناقص است اولا مشخص کنید چه نوع شرکتی سهامشو ابوی شما خریده ؟مثلا سهامی عام یا سهامی خاص ؟ دوما باید صورتهای مالی شرکت را بررسی کنید که ایا اصلا سودی داشته و تقسیم سود توسط مجمع مصوب شده یا نه ؟ اگر شرکت بورسی هست میتونید در سایت بورس و در قسمت گزارشات مالی صورتهای شرکت را پیدا کرده و ببینید آیا شرکت در سالیان گذشته سود سهام مصوب و پرداخت شده ای دارد یا نه ؟ نکته آخر پاسخ به سوال شما مستلزم دسترسی به اطلاعات مهمی منجمله اطلاعات و گزارشات مالی شرکته که در صورت لزوم میتوانید با رعایت ضوابط بنیاد با احدی از اعضا مشاوره بکنید.

با سلام
اولا خریدن سهام شما در شرکت
ببینیت چه شرکتی بوده است
دوم هر شرکت هیئت نظارت یا هیئت مدیره داره
بایستی شکایت کنی
سوم سهام پدر شما بخاطر چ بوده با چه قوانین آنرا خریداری کرده است
چهارم بله میتونی سهام خودرا بفروشی