اگر من دعوی ابطال سند را اقامه کنم قرار دادسرا ملاک هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۷ #66656106

باسلام واحترام
در پرونده ای ملکی را بابت طلبم توقیف نموده بودم معترض ثالث با یک مبایع نامه جعلی ورود کرد بهمراه یک وکالتنامه تام (اصل)دادگاه حقوقی بدوی طی حکمی قطعی بدون توجه به جعلیت قولنامه با استدلال (وکالتنامه درمقام بیع)ملک را ازاد نمود.اما پس از اعتراض دادگاه تجدیدنظر با استناد به جعلیت مبایع نامه حکم بطلان دعوی معترض ثالث را صادر نمود / شخصی که بمن بدهکار بود و ملک بنامش بوده از معترض ثالث بعنوان استفاده از سند مجهول در دادسرا شکایت کرد که بازپرس با استلال اینکه این ملک متعلق به معترض ثالث بوده و به انگیزه عدم تعلق مالیات و بصورت صوری به نام شاکی ( شخص بدهکار ) منتقل شده وکالک اصلی معترض ثالث هست ( با اسنتناد به شهادت شهود و وکالتنامه و حکم دادگاه بدوی حقوقی که ملک را ازاد کرده بود ) قرار منع تعقیب را در تاریخ ۹۹/۳/۱۷ صادر نمود و به تایید دادستان و دادگاه کیفری ۲ رسید و قطعی شد / تاریخ صدور رای قطعی بطلان دعوی معترض ثالث ۹۹/۳/۵ در دادگاه تجدیدنظر حقوقی میباشد
الان کدام رای معتبر هست اگر من دعوی ابطال سند را اقامه کنم قرار دادسرا ملاک هست یا دادگاه تجدیدنظر حقوقی چون ملک پس از ازادی منتقل شده باکمال احترام

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می توانید دادخواست ابطال سند بدهید

بادرودوسلام برای ابطال سند باید ازطریق حقوقی پیگیری نمایید.

درود بر شما
شما باید دلایل خود را ارائه دهید و دادسرا در خصوص جنبه کیفری نظر داده است

سلام
قرار دادسرا فقط دلالت بر عدم تحقق جرم است نه ابطال سند شما برای ابطال سند باید دادخواست حقوقی بدهید .

دادسرا و دادگاه کیفری صلاحیت ذاتی رسیدگی به اصالت سند را ندارند و بدین منظور باید دادخواست جداگانه به دادگاه حقوقی تقدیم کنید.

درود
دو پرونده از هم جدا هستند در دادسرا وقوع جرم محقق نشده است.

شما برای ابطال سند باید دادخواست حقوقی بدهید