آیا با این شرایط میتونم برای خروج از کشور اقدام به گرفتن پاسپورت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۵۹ #66633104

سلام وقت بخیر
بنده سربازی نرفتم و در حال تحصیل هم نیستم یعنی مشمول سربازی هستم، دلیل نرفتن به سربازی اینه که شرکتی ثبت کردیم و مدیرعاملش خودم هستم اما قادر به رفتن خدمت نیستم چون تمامی کارهای شرکت با من هست

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان اخذ پاسپورت وجود ندارد

خیر دلیل شما موجه نیست

باسلام خدمت شما بزرگوار
خیر برای شما پاسپورت صادر نمی گردد.

تا شما سربازی نروید نمیتوانید پاسپورت دریافت کنید مگر اینکه دانشجو باشید

بادرود/ خیر امکانش نیست مشمولین توسط نظام وظیفه اعلام میشوند به اداره گذرنامه

خیر. طبق قانون تا گرفتن کارت پایان خدمت یا معافیت دایم نمی توانید گذرنامه بگیرید و بنابراین نمیتوانید بصورت قانونی از کشور خارج شوید.

سلام
خیر گرفتن پاسپورت برای شما مقدور نمی باشد.