آیا ورود به عنف محسوب می گردد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۶۵ #66628724

با سلام در صورتی که فردی به ملک مشاعی بدون اذن یکی از شرکا (علیرغم دادن اذن احد شرکا) وارد ملک مشاعی گردد و شریک مخالف به آنها اخطار عدم ورود نیز داده، آیا ورود به عنف محسوب می گردد یا خیر؟و آیا اموال واردین به عنف در این ملک، دارای مصونیتی می باشد یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع مطرح شده مصداق ورود به عنف نمی باشد

با سلام
موضوع مذکور فاقد جنبه کیفری است .

ورود شریک به ملک مشاعی، مصداق ورود به عنف نخواهد بود مگر در شرایط خاص

باسلام، ورود شخص به ملکی که خود احدی از شرکاست مصداق ورود به عنف صدق نمی‌کند و تبعا جرم نمی باشد.

سلام ورود شریک مشاع در ملک مشاعی مصداق ورود به عنف نخواهد بود.موفق باشید

جرمی از طرف مالک مشاعی اتفاق نیافتاده

با سلام خیر هیچ جرمی توسط مالک ملک مشاعی محقق نشده است.