عدم همکاری شخص مقصر در تصادف غیر جرحی چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۰۴ #66618529

با سلام بنده یک ماه و ۱۰ روز قبل در یک تصادف زنجیره ای دچار خسارت شدم و ماشین دوم ماشین من هست به این صورت که فرد مقصر به عقب به خودروی میانی زده و از شدت ضربه وارد شده خودرو میانی به خودروی من خورده ،افسر هم فرد رو مقصر شناخته و فقط به گزارش بسنده کردند و کوروکی ندادند ، بیمه نامه شخص مقصر رو به من و گواهی نامه من رو به شخص مذکور دادند ،روز بعد از تصادف فرد مقصر با پرسیدن شماره بیمه نامه و اطلاعات بیمه نامه اقدام به گرفتن المثنی بیمه نامه کرده حال بعد از گزشت یک ماه و خورده ای امروز و فردا کردن نسبت اقدامات لازم همکاری نمیکنن و حتی جواب تلفن رو هم نمیدن و حتی از پس دادن مدرک بند امتناع میکنند حال چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به افسره مربوطه مراجعه و گزارش را بخواهید چون موظف اند برای خودشان گزارش تهیه کنند و در خواست کروکی کنید و بر اساس آنها شکایت کنید