ایا تامین خواسته و مطالبه مهریه یکی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶,۲۵۲ #66616695

سلام

من مهریه ام (۱۱۰سکه) را در اردیبهشت ماه از طریق خدمات قضایی اجرا گذاشتم با این متن:

احتراما به استحضار می رساند خوانده همسر اینجانب میباشد که به موجب سند ازدواج تقدیمی متعهد گردیده که تعداد ۳۱۴ سکه بهارازادی بعنوان مهر پرداخت نماید لیکن از انجام این تعهد خودداری نموده،لذا صدور حکم به پرداخت بخشی از مهریه به تعداد ۱۱۰ سکه بهارازادی به نفع اینجانب با احتساب کلیه خسارات دادرسی مورد استدعا میباشد، ضمنا با توجه به اینکه به لحاظ عدم تمکین مالی توانایی هزینه دادرسی را ندارم، لذا با توجه به مستندات ابرازی بدوا رسیدگی و صدور حکم بر اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مورد تقاضاست بدوا صدور قرار تامین خواسته از اموال خوانده ضرورت داشته تا پس از رسیدگی و صدور حکم دعوی اصلی امکان اجرا ان فراهم باشد، لذا با تقدیم دادخواست حاضر صدور قرار تامین خواسته و اجرا قبل ازابلاغ مورد استدعاست.

تامین خواسته چیست؟

جلسه اول تشکیل شد و همسرم به دلیل غیبت در دادگاه محکوم به پرداخت مهر شده است.
حالا به همسرم ۴۰ روز وقت دادند و به من گفتن ۴۵ روز دیگه مراجعه دادگاه نمایید.
۴۰ روز وقت برای همسرم برای چیست؟

و اینکه اگه همسرم اعسار بزند دادگاه بعدی حدودا چه موقع تشکیل میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تامین خواسته درخواستی است که به موجب آن خواهان تقاضای توقیف اموال بلا معارض و غیر مستثنیات دین متعلق به خوانده را می کند .
اگر اعسار دهد با توجه به میزان درآمد و اموال وی ، مهریه تقسیط می شود .

تامین خواسته فوری است و در همان اول بدون تشکیلات خاصی حکم صادر میشود و برای توقیف موقت اموال است که نقل و انتقال صورت نگیرد . شما بایستی رای تامین خواسته تان را به واحد اجرای احکام ببرید و اموال همسرتان را توقیف کنید تا زمان قطعی شدن رای اموالشان را واگذار نکنند .

با سلام و احترام
تامین خواسته برای جلوگیری از هرگونه انتقال اموال توسط زوج می باشد و موضوع آن با درخواست مهریه متفاوت استبه همسر شما وقت واخواهی یعنی اعتراض به رای غیابی داده شده است و مدت رسیدگی هم بستگی به مرجع رسیدگی کننده دارد

با سلام
تامین خواسته به منظورتوقیف اموال جلوگیری از نقل وانتقال آنهاست
چهل روز هم مهلت اعتراض به رای میباشد
دادخواست اعسارهم بعدازقطعیت حکم وصدوراجراییه میسرخواهدبود که بااین تفاسیر اگرشوهرتان به حکم اعتراض نکند حدودچهارماه طول میکشه

تامین خواسته = توقیف اموال زوج
مطالبه مهریه = مطالبه سکه مندرج در سند ازدواج

تامین خواسته چیست؟
تامین خواسته یکی از تدابیر احتیاطی است که به وسیله آن خواهان عین خواسته یا معادل آن را از اموال خوانده تا پایان دادرسی به حیطه توقیف درآورده از نقل و انتقال آن جلوگیری می‌کند تا طلب خود را وصول کند.
بیست روز اول مهالت واخواهی چون رای غیابی بوده. بیست روز دوم مهلت تجدیدنظر خواهی
دادخواست اعسار مستقل از پرونده مهریه است

دادخواست تامین خواسته به این منظور مطرح می شود که از نقل و انتقال اموال شخص جلوگیری شود تا برای وصول مهریه سریع تر به نتیجه برسید ،به دلیل اینکه رای به صورت غیابی صادر شده ۴۰روز وقت برای واخواهی در نظر گرفته می شود یعنی مدتی که همسر شما می تواند به رای اعتراض نماید.