محکوم علیه به رای اعتراض داشته که ابلاغ نشده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۱ #66610553

محکوم علیه به رای اعتراض داشته که لایحه و دادخواست اعتراض به محکوم له ابلاغ نشده باید از کجا بگیره؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ثنا دارد چک صود و الا حضوری به شعبه مراجعه شود.

با سلام
از طریق سامانه ثنا ابلاغ میشود

باید در سامانه ثنا مشاهده کنید و اگر ثبت نام نکردید ثبت نام کنید.

از طریق سامانه ثنا ابلاغ می شود.

با درود از طریق سامانه ثنا ابلاغ می‌گردد

باسلام سوال ابهام دارد.محکوم علیه به رای اعتراض داشته که لایحه ودادخواست به محکوم له ابلاغ نشده باید از کجا بگیرد؟ عدم ابلاغ لایحه ودادخواست اعتراض به محکوم له امری مربوط به دفتر شعبه است ومشکلی برای محکوم علیه ایجادنمی کند.علی ایحال اگر لایحه ودادخواست اعتراض برای محکوم له ارسال نشده است ودر سامانه ثنا وی قرارنگرفته میتواند با مراجعه به دفتر شعبه صادر کننده رای درخواست فتوکپی از لایحه ودادخواست اعتراضی را نماید.

سلام میتوانید با مراجعه به شعبه تقاضای ابلاغ امر را نمایید و همچنین اگر در سامانه ابلاغ ثبت نام ننموده اید باید در سامانه ثبت نام نموده و تقاضای ابلاغ امر ازطریق سیستم را نمایید