آیا میتوانم درخواست طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۸۷ #66607710

با سلام. بیشتر از ۴ ساله ازدواج کردم. یک ماه بعد از لزدواج باردار شدم و بعد از ماه ۴ بارداری همسرم از همبستر شدن با من امتنا کرد. همسرم کارمند بانکه و به دلایل شکایاتی از جمله به اتهام رشوه گرفتن از ریاست شعبه کنار گذاشته شده و پستی نداره و فقط میره بانک و بزمیگزده. ایشون اعتیاد هم داره به تریاک و شیره. چند تماس تلفنی هم ازش دارم که با خانمی ویگه صحبت های رکیک و زننده ای داره(صحبت نامشروع). با این مواردی که گفتم آیا میتونم درخواست طلاق بدم و آیا میتونم مهریه ام زو درخواست کنم؟ ممنون میشم پاسخگو باشید. مرسی

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر، زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام
با استناد به اعتیاد ایشان و عسر و حرج شما،رابطه ی نامشروع و عدم رابطه ی زناشویی میتوانید درخواست طلاق با دریافت مهریه،نفقه،اجرت المثل و... نمایید.

سلام.مهریه عندالمطالبه است ومیتوانیددرخواست کنید . رابطه نامشروع ومصرف موادمخدررابایددردادگاه ثابت کنید،ولی به دلیل بارداری نمیتوانیدطلاق بگیریدتاوقتی به دنیا آمدن فرزند.

سلام
شما با اثبات اعتیاد ایشان امکان تقاضای طلاق دارید
صرفا از این امر شما حق مطالبه مهریه خود را در هر صورت دارید

سلام علیکم
در هر صورت میتوانید درخواست مهریه کنید، چون مهریه حق قانونی و شرعی شماست
در صورتی که به اتهام رشوه یا ارتباط نامشروع در دادگاه حکم محکومیت علیه وی صادر شده است میتوانید شما تقاضای طلاق نمایید
در خصوص مصرف مواد مخدر می بایست این موضوع را در دادگاه اثبات کنید، باید اعتیاد واقعی داشته باشد ، مصرف تفننی را نمیشود براحتی اثبات نمود

باسلام
بله شما میتوانید با دادن دادخواست به دادگاه از همسر خود بعلت اعتیاد شکایت کنید و در خواست طلاق بنمایید و همچنین میتوانید مهریه و نفقه خود را ازهمسر خود مطالبه کنید.
باتشکر سعید دادی

بله‌امکان‌طرح‌طلاق‌وجود‌دارد‌به‌خاطر‌سومعاشرت‌و‌سابقه‌کیفری‌و‌تحقق‌شرایط‌مندرج‌در‌سند‌نکاحیه