دو سال است که عقد کردم و با شوهرم به مشکل خوردم و اینکه باکره هم نیستم آیا مهریه کامل به من تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۶ #66604875

سلام من دو سال است که عقد کردم و با شوهرم به مشکل خوردیم و اینکه من باکره هم نیستم و میخوام مهریه مو بزارم اجرا ایا مهریه کامل به من تعلق میگیره???

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مجرد عقد زن مالک مهر میشود . لذا درهرزمان که بخواهید می توانید بابت مهریه اقدام و کل مهریه به شما تعلق می گیرد

مهریه کامل به شما تعلق خواهد گرفت.میتوانید کل مهر را به اجرا بگذارید.

سلام و احترام.

مهریه بصورت کامل به شما تعلق می گیرد.

بله بصورت کامل تعلق خواهد گرفت مگر مشخص شود باکرگی با غیر همسرتان از بین رفته است.

باسلام
در صورتی پرده بکارت خود را در رابطه با زناشویی با شوهرتان از دست داده اید مهریه کامل به شما تعلق می گیرد.