مراحل ثبت طلاق از جانب زوج پس از خواندن صیغه طلاق شرعی چیست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۲۸ #66600891

سلام وقت بخیر
ببخشید اگر زوج به صورت یکطرفه شرعا اقدام به طلاق یک طرفه بکنه .از طریق دادگاه وقانونی اقدام نکردن فقط پیش اخوند با شهادت دونفر صیغه طلاق رو جاری کردن .اکنون بعد یکماه برای ثبت اقدام کردن.میشه لطفا مراحل ثبت طلاق پس از اجرای صیغه رو بفرمایید؟واینکه تکلیف نفقه چی میشه تاچند وقت بعد طلاق شرعی به زوجه نفقه تعلق می گیره؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .تا پایان عده نفقه شامل حال زن می شود...

نفقه تا پایان عده تعلق می‌گیرد.

سلام وقت بخیر
از طریق دادگاه صورت گفته و تا پایان زمان عده نفقه باید پرداخت گردد.

با سلام
در وهله اول باید گفت که طلاق تشریفات خاص خود را دارد و صرفا نمی توان آن را به صورت غیررسمی اجرا نمود
من باب مراحل ثبت نیز باید گفت که در ابتدا دادخواست طلاق توسط زوج به دادگاه ارسال می شود سپس دادگاه با تایید آن گواهی عدم سازش را صادر می کند که در نتیجه زوج متقاضی طلاق ۳ ماه فرصت دارد تا برای اجرای رای دادگاه و ثبت آن به دفترخانه رسمی طلاق مراجعه کند در غیر این صورت رای صادره از درجه اعتبار ساقط می شود
در انتها نیز لازم به ذکر است که پس از طلاق، زوج تا انتهای دوره عده یعنی ۴ ماه و ده روز موظف به پرداخت نفقه است.

سلام و احترام
طلاق باید تشریفات قانونی خود را طی کند و ثبت رسمی شود که نیاز به حکم دادگاه دارد. دادخواست طلاق ثبت نمایید

سلام
طلاق باید به حکم دادگاه باشد . نفقه به زوجه تا پایان زمان عده تعلق می گیرد.

سلام
طلاق باید به حکم دادگاه باشد، نفقه تا پایان عده به زوجه تعلق می‌گیرد.