آیا راهی هست به حقمون برسیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۰۵ #66592970

با سلام

پدربزرگ بنده سالها قبل از فوت اقدام به تقسیم زمین بین بچه هاش کرده و بدین صورت که به هر یک از بچه ها جز بچه آخرش مقداری زمین با مبایعه نامه منتقل کرده بود و پس از فوتش مقداری زمین بهمراه خانه محل زندگی رو طی یک صلحنامه به پسر کوچکتر که اون موقع مبایعه نامه نگرفته بوده انتقال داده و همه وراث امضا میکنن.

الان مشکلی که پیش اومده این هست که در زمان حیات پدربزرگ جز مادر و خاله ام همه وراث زمین هاشون رو تصرف کردند و سهم مادر و خاله بنده جزو زمین‌های پدربزرگ بوده و جدا نشده بودند و همچنین چون با نیرنگ، بعضی از ورثه میخواستن به ورثه آخر طی صلح نامه زمین بیشتری بدن،اقدام به جداسازی زمین های ما کرده و ادعا میکنن که زمین‌های شما مشخص شده و بقیه زمین رو طی صلحنامه با متراژ دقیق به ایشون انتقال میدن.
بعد از ۶ سال ما فهمیدیم طبق مبایعه نامه هامون حدودا هر کدوم ۶۰۰ متر زمین کمتر داریم.

میخواستم بدونم باتوجه به اینکه مادر و خاله بنده ندانسته اقدام به امضا برگه کردن و الان مقدار زمینی که دارن عملا کمتر از مقدار مبایعه نامشون هست و ورثه آخر زمین رو متصرف شده.

آیا راهی هست به حقمون برسیم؟

در ضمن مبایعه نامه ها در اوایل دهه ۷۰ تنظیم شده.

ممنون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام متن صلح نامه باید مطالعه شود . اما با توجه به تنظیم صلح نامه ، سپری شدن مدت بسیار زیاد از تنظیم آن و تقسیم صورت گرفته ، به نظر می رسد طرح ادعا بی نتیجه باشد . چرا که مادر و خاله شما هم ذیل صلح نامه را امضا کرده اند .

خیر راهی نیست
زیرا اینکه ایشان ندانسته اقدام به امضا کرده اند نمی تواند دلیل محکمه پسندی برای ابطال اسناد امضا شده باشد
و مبایعنامه ها هرچند بیست سال از زمانشان می گذرد کاملا قانونی هست
توصیه می شود به حق خود قانع بوده و توافقات انجام شده را کاملا بپذیرید تا موجب اختلافات بیهوده نشود

موفق باشید