اگر بنده منزل خود را به شخص دیگری انتقال دهم آیا فرار از دین است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۵۷ #66560688

باسلام همسر بنده مهریه خود را از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشته است و ۱/۴ حقوق بنده بابت مهریه به حساب ایشان واریز میشود. و همزمان منزل بنده توقیف که با رای رییس اداره ثبت و تایید در هیات نظارت استان رفع توقیف و رای قطعی شد.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگرانتقال ملک بعداز دادخواست مهریه باشدفرارازدین محسوب شده واعتباری ندارد

خیر مضافا اینکه انتقال اموال قبل از حکم قطعی فرار از دین محسوب نمی شود

با سلام
بنا به فرمایش شما و بعد از مطالبه مهریه از سوی زوجه اقدام به فروش یا انتقال مال گردد معامله صوری و فرار از دین محسوب میگردد

با سلام مشمول ماده ۲۱۸مکرر فرار از دین نیست چون رفع توقیف شده ولی شما ثمن معامله را سریعا تبدیل به منزل کنید یا ... که احتمال فراوان پس از اطلاع زوجه توقیف شود

با سلام وقت شما بخیر

مهریه حق قطعی و قانونی زوج بوده و به محض وقوع عقد نکاح حق هر گونه دخل و تصرف در آن را داردو در صورت یافت هر گونه مالی اعم از منقول و غیر منقول قابل توقیف به نفع زوجه میباشد و انتقال مال به دیگری در حکم فرارازدین محسوب می شود.ولی چنانچه بنا به قیمت ملک ،از مسثتنیات دین جهت زندگی وگذران امور در نظر گرفته نشود قابل توقیف است.با توجه به رفع توقیف از منزل مقام رسیدگی کننده ملک موصوف را جزءمستثنیات دین در نظرگرفته ، رفع توقیف گردیده است . وصف موضوع سالبه به انتفای موضوع بوده از شمول فرار از دین خارج بوده چنانچه پول فروش ملک تا قبل از تبدیل به مال دیگر توقیف شود زوجه شما میتواند آن وجه را دریافت کند .
موفق باشید

سلام
اگر انتقال دهید و با پول آن منزل دیگری تهیه کنید اشکال ندارد و در غیر این صورت برایتان مشکل ایجاد خواهد شد و باید مشخص کنید که پول را چه کار کرده‌اید و مصرف خاصی برای آن داشته باشی که توجیه پذیر باشد مثلا خدای نکرده برای رفع مشکل بیماری هزینه نموده باشید