آیا از من شکایتی شده، باید برای پیگیری موضوع به کجا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۱ #66510344

با سلام
شخصی جلوی عابر بانک به من مراجعه و گفت حساب من پول نمیده میتوانم مبلغ دویست هزار تومان کارت به کارت کنم بعد شما این پول رو بگیرید و به من بدید.بعدا کارت خودشونو داخل عابر بانک گذاشتن و از من خواستن شماره کارتمو بهشون بگم.من هم شماره کارتمو بهشون گفتم و ایشون کارت به کارت کردن به حساب من. در این گیر و دار شخص دیگری موبایل به دست امد و ادعا میکرد پول از حساب من دارد برداشت میشود. میتونم من زودتر رمز مو عوض کنم، بعد با مثلا کمک فرد دیگه رمز عابر بانکشونو داشتن عوض میکردن و کارشونو انجام دادن.بعدش من کارتمو گذاشتم داخل عابر بانک و دیدم پولی به حساب من نیومده؛ بعد خودشون گفتن مثل اینکه کارتم مشکل داره و خداحافظی کردن .بعد از دو روز من به عابر بانک مراجعه کردم و میخواستم پول بردارم که موجودی قابل برداشتم صفر شده ولی توی کارتم مقداری موجودی بود. رفتم داخل بانک گفتن حساب شما مسدود شده.درخواست تراکنش مالی کردم دیدم مبلغ سه ملیون تومان به حساب واریز شده و بعد فورا برداشت شده درست همان شب ساعت ۳ روز حادثه. کارمند بانک گفتن حساب شما توسط دادگستری سیار بهشهر مسدود شده. والان در موجودی من مبلغ دو ملیون هفتصد هزار تومان با علامت منفی(بدهکاری) ثبت شده.الان من نمیدونم چیکار کنم آیا از من شکایتی شده.باید برای پیگیری موضوع به کجا مراجعه کنم.لطفا راهنمایی کنید تو رو خدا من خیلی نگرانم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید اثبات نمایید که ایشان اقدام به برداشت غیرمجاز نموده اند و در راستای اثبات امر به دوربین های بانک استناد نمایید

احتمالا ، کارتی که در دست آن شخصی که از شما درخواست دویست هزارتومن نموده است سرقتی بوده است و از طریق کارت شما، سه میلیون تومان برداشت نموده اند که ردی از آنها نباشد. لذا چون از طریق حساب شما این انتقال صورت گرفته است در مظان اتهام هستید و شما برای اثبات این قضیه هرچه سریعتر نسبت به طرح شکایت از آن اشخاص شکایت نمایید و از طریق دوربین آن عابر بانک ، شناسایی شوند.