تنفیذ صلح نامه توسط دادگاه چه معنی حقوقی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۷ #66505788

با سلام وعرض ادب خدمت تمامی وکلا اساتید وسروران گرامی سوالی داشتم ؟
وقتی که به شما ملکی صلح شود و مصالح کننده فوت کند وشما از طریق دادگاه وبه طرفیت وراث به دادگاه مراجعه ودادخواست تنفیذ صلح نامه را بدهید والزام به تنظیم سند واز طرف دادگاه صلح نامه شما تایید وتنفیذ شود یعنی اینکه از نظر قانون مالکیت شما نسبت به آن مال صلح شده به اثبات رسیده وشما میتوانید مراحل قانونی دیگر را با توجه به آن رای تنفیذ صلح نامه امجام دهید ،از قبیل دادخواست ،اجرتالمثل ایام تصرف ،رفع تصرف عدوانی ،خلع ید مشاعی، انتقال سند بنام متصالح،تقاضای افراز ملک مشاعی، و.....
باتشکر فراوان ازشما عزیزان .

مشاوره حقوقی صلح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود برای تایید صلح نامه اقدام کنید

سلام باتوجه ب تنفیذ صلحنامه تمامی اختیارات و مالکیت ب شما تعلق گرفته و بعنوان مالک هر نوع اقدامی را میتوانید انجام دهید

با سلام،بله ابتدا باید صلحنامه از طرف دادگاه تایید شود تا مراتب بعدی را به عنوان مالک‌ بتولند انجام دهید.

با سلام
یعنی دادگاه صلح شما را پذیرفته و شما به عنوان مالک معرفی کرده بنابر این تمامی مواردی که فرمودین را می توانید انجام دهید

دوست عزیز پاسخ سوال خود را بصورت مشروح در متن عنوان کردید،بله اگر صلح نامه و عقد صلح مورد انکار و تردید و شبهه واقع شود در اینصورت متصالح ذینفع میتواند برای تنفیذ ان از طریق محاکم اقدام کند و رای دادگاه تعیین تکلیف خواهد کرد ک تنفیذ صلحنامه از جانب ایشان دلالت بر مالکیت دارد و متصالح برای امور بعدی میتواند اقدام کند