آیا زن می تواند مبلغی مازاد بر نفقه تعیین شده از طرف دادگاه را مطالبه کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۸۴ #66490

با عرض سلام وخسته نباشید
بنده وهمسرم قراره طلاق توافقی بگیریم و 2 فرزند دختر خردسال داریم که حضانت آنها را مادرشان بعده گرفته و نفقه شان بمبلغ ششصد هزار تومان هرماه توسط بنده به مادرشان تحویل گردد. سوالم اینه که نفقه شامل چه هزینه هایی میشود وآیا مادرشان میتونه به غیر از مبلغ مذکور وجوه دیگری مرتبط با فرزندانم از بنده طلب کند؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علی الاصول نفقه اقارب که فرزندان را نیز شامل می شود تابعی از فرد نفقه گیرنده می باشد و طبق حوایج و نیاز های وی برآورد می شود. به عنوان مثال برای فرزند خردسال هزینه پوشاک یا اگر شیر خوار باشد شیر مصرفی و ... جز موارد نفقه می باشد. شما موظف به پرداخت مبلغی هستید که توسط دادگاه تعیین می شود. البته این امر منافاتی با توافق شما با همسرتان بابت افزایش این میزان ندارد ولی در صورتی که همسرتان بخواهند به صورت قانونی مبلغ مازادی را از شما مطالبه کنند باید این امر را از دادگاه بخواهند.

موید باشید