آیا اعسار من با توجه به مدارکی در پرونده گذاشتم و نبودن طرف مقابلم پذیرفته می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۸ #66489304

سلام جلسه شورا داشتم بابت تقاضای اعسار ولی طرف مقابلم تقریبا دودقیقه زودتر به جلسه میرسد وبااینکه همدیگر رادیدیم ولی حاضر نشد به جلسه برگردد ویه جورای پرونده رامختومه کردند باتوجه به مدارکی در دست داشتم آنها روی پرونده گذاشتم،در این صورت مدارکی که روی پرونده گذاشتم بی اثر است؟میتواند حکم جلبم را بگیرد؟آیا به تقاضای اعسار من رسیدگی نمیشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام علیرغم عدم حضور شما در جلسه دادرسی شورا می تواند با توجه به مدارک موجود در پرونده و دفاعیات خوانده نسبت به قبول و یا رد دعوای اعسار شما اقدام نماید. قبول و یا رد اعسار از سوی طرفین قابل اعتراض است.

طبق قاعده البینه علی المدعی به لحاظ عدم حضور در وقت مقررو عدم ارائه ادله شهود اعسار رد خواهد شد و حکم جلب صادر خواهد شد.