انتقال سرقفلی مغازه توسط غیر به ثالث چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۳۳ #66483

سلام سرقفلی مغازه به صورت محضری به نام پدرم است که فوت نموده و ایشان آنرا به من دادن قبل از فوت ولی کسی که در آن کار میکرده آنرا به کس دیگری به صورت کلیدی فروخته و آنکسی هم که خریده درب را قفل زده و جوابگو هم نمی باشد در ضمن مالک نیز تغییر کرده من چه کاری میتوانم انجام دهم؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله صورت گرفته توسط فردی که در مغازه پدر شما مشغول بوده است معامله فضولی خواهد بود که با رد این معامله توسط شما باطل خواهد شد. همچنین عمل شخصی که مغازه را در اختیار گرفته و درب مغازه را قفل زده عنوان ممانعت از حق دارد که طبق قوانین مدنی و کیفری قابل تعقیب خواهد بود.

موید باشید