کسی که اغفال و کلاه برداری کرده و آدرس مشخصی نداره؛ میشه از پلیس فتا ازش شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۶ #66479573

آیا کسی که اغفال و کلاه برداری و کرده ادعا کرده که سرمایه داره بعدا مشخص شده زن و بچه داره و آدرس مسخصی نداره از پلیس فتا ازش شکایت کرد آیا اگر پلیس فتا گیرش بندازه منم احضار می کنند یا نه چون نمی خوام کسی بهمی از اطرافیانم، آیا طرف آستان دیگه هست و منم استان دیگه کجا باید برم پیش پلیس فتا؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مستندات و مدارک لازم مبنی بر کلاهبرداری توسط مرتکب جرم با طرح شکایت در دادسرا موضوع را می توانید پیگیری نمایید

سلام
وقت بخیر
در مراجع قضایی برای شرکت در جلسات و پیگیری های لازم از شما هم دعوت می شود اما اگر مدارک پرونده کافی باشد، ممکن است رای مقتضی حتی بدون حضور شما هم صادر شود.

درود....پس از اماده کردن کستندات کلاهبرداری میتوانید با یک وکیل مشورت کنید وشکایت خودتان را در محل وقوع جرم مطرح کنید