ایا این مورد حریم دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۳۶ #66466384

با سلام ، در زمین های خارج از بافت و متروک (در گذشته باغ های انگور بوده) و بدون سند جوی یا نهری که به سختی قابل تشخیص است و بالغ بر ۲۰ سال است که متروکه است و حتی از عوارض زمینی هم به سختی قابل تشخیص است که روزگاری گذر اب بوده و فقط به گواه افراد زمین های بغل روزگاری اب انجا جاری بوده (که به نفعشان هست حریم داشته باشند بدلیل نداشتن راه)

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
بهر دلیل حتی اطلاع مطلعین موجب حریم میشود ولی با نقشه گاداستر مشخص میشود

با درود بله دارای حریم است...

بادرودوسلام دارای حریم می باشد.

بنام خدا،ظاهرا دارای حریم است.

سلام و ارادت، می‌شود گفت که می تواند حریم واقع گردد، لذا جمیع اوراق ومستندات جهت بررسی کامل ضروری است که آیا ادعایی بر آن متصور هست یا نه

با سلام و احترام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است.

تامین دلیل کنید تا کارشناس حریم را مشخص کند.