با ضبط صدای فرد می توان توهین را اثبات نمود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸,۳۹۵ #66461

همسایه شوهرمن چندروزپیش باماراجب موضوعاتی صحبت میکردمادرمن به مادرشوهرم فحاشی کرداگه ایشون صدای مادرمنوپنهانی ضبط کنه آیامادرشوهرمیتونه براین اساس شکایت کنه؟اگه میتونه جرمش چیه؟آیاماهم میتونیم ازاون همسایه شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی استراق سمع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ضمن دعوت از شما به حفظ احترام و آرامش خانواده، خیر صدای ضبط شده در محاکم اعتبار ادله اثبات دعوی را ندارد.

درود
صرف صدای ضبط شده وقوع جرم را ثابت نمیکند مگر اینکه در کنار دلایل دیگر ارائه گردد .

صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود ولی با شهادت شهود می توان توهین را اثبات کرد

باسلام
ضبط صدا دلیل محسوب نمیگردد اماره میباشد
با شهادت شهود قابل اثبات میباشد

ایشان می‌تواند جهت اثبات توهین و فحاشی همراه ادله دیگر صدای ضبط شده را نیز جهت حصول علم قاضی ب دادگاه ارائه دهد و تشخیص نهایی در اینخصوص با دادگاه خواهد بود

میتوان موجب علم قاضی شود

خیر به عنوان دلیل قابل استناد نیست در صورت شهادت شهود امکانپذیر است.