اگه دادخواست اعسار من رد بشه توسط قاضی دلیل آن هم ذکر میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۵۶ #66457277

باسلام

امکان اعتراض به رد دادخواست اعسار وجود دارد؟

در پرونده محکوم به پرداخت دیه شده ام اما توان پرداخت همه مبلغ رو یک جا ندارم پرونده مربوط به شکایت خانم از من میشه بخاطر ضرب و جرح که دروغ و ساختگی بود اما با قسامه محکوم شدم زندگیم واسم مهم تر بود و نمیخوام جدا شم

مدارک و مستنداتی که به دادگاه میتونم بدم اینان

_ استعلام از سازمان ثبت اسناد مبنی بر نداشتن تملک مالی

_ پرینت حساب های بانکی و گردش مالی من که باز فقدان مالی منو نشون میده

_ وجود شاهد که حاضره در دادگاه قسم هم بخوره که توان مالی برای پرداخت یکجای دیه رو ندارم

با همه این گفته ها اصلا امکان داره اعسار منو قبول کنن از طرفی ما زن و شوهریم با زندان رفتن من کاری درست نمیشه !

کمک کنین لطفا

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به رای اعسار اعتراض کنید

بله علت رد اعسار شما در حکم اعلام خواهد شد و اگر اعتراض دارید میتونید اقدام کنید . میزان محکوم به و توان مالی شما تعیین می کنه که آیا شما معسر هستید یا نه !
اطلاعات مالی شما از طریق همسرتان در اختیار دادگاه بوده است و طبق اظهارات طرفین و مستنداتی که ارائه شده است حکم به رد اعسار شماداده شده است.

سلام
نیاز به اثبات و صدور حکم می باشد و قبول اعسار با تعین قسط توسط قاضی ابلاغ میشود
تعیین پیش قسط کاملا بستگی به جلسه رسیدگی به اعسار داشته و وضعیت بدهکار مبنا و مورد توجه است. پیش قسط برای هر کسی با توجه به وضعیت اش تعیین می شود
قضات مکلف‌اند پس از ثبت دادخواست اعسار، وضع مالی مدیون را از مراجع ذی‌صلاح که مصداق آن می‌تواند بانک‌ها، اداره‌های ثبت، اداره راهنمایی و رانندگی و مانند اینها باشد، استعلام کنند.

سلام
امکان صدور رای مبنی بر اعسار شما وجود دارد

سلام علیکم

بله میتوانید استعلامات را درخواست کنید

اگر اموالی بنام شما هست (بحز مستثنیات) دادگاه میتواند توقیف اموال کند

در کل اگر اعسار نزدید باید دادخواست دهید اگر دادخواست دادید و‌‌ رد شد میتوانید به ان اعتراض کنید و حتی مجددا طرح اعسار کنید

سلام و درود
به احتمال قوی با اعسار شما موافقت میشود و به صورت اقساط بعد از صدور حکم میتوانید دیه را پرداخت کنید.
موفق باشید.