همسرم در ابتدا باکره نبوده و از طریق رابطه نامشروع ازاله بکارتش صورت گرفته می توانم الان برای طلاق وی اقدام کنم ؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۳۳۳ #66453535

سلام بنده حدود یک سال هست ازدواج کردم در ابتدای ازدواج همسرم ادعا کرده بود که بکارتشو بدلیل حادثه از دست داده ولی حالا بعد از یک سال از زندگی متوجه شدم که بکارتشو بخاطر رابطه های نامشروع متعددی که داشته از دست داده بوده و حالا میخوام درخواست طلاق بدم لطفا بفرمایید که اولا آیا حق طلاق با من هست یا نه و ثانیا امکانش هست که اسمشو از شناسنامم حذف کنم؟ تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه در زمان انعقاد عقد نکاح شرط بر باکره بودن بوده و عقد برهمین مبنا منعقد شده باشد،تحت عنوان تدلیس در عقد و انهم تخلف از شرط حق طلاق باشما کما اینکه حق طلاق با مرد است.در خصوص حذف نام از شناسنامه پس از مراحل قانونی طلاق و جاری شدن صیغه طلاق در دفاتر مربوطه ،مراتب جهت اطلاع ادارات ثبت اسناد ارسال و پس از آن خواهید توانست نسبت به حذف نام اقدام کنید

سلام با توجه به این که شما از باکره نبودن همسرتان مطلع بوده اید ، اثبات این موضوع که وی از طریق رابطه نامشروع یا زنا ازاله بکارت شده بسیار سخت و در حد محال است . اما اگر ثابت شود با عنوان تدلیس در نکاح می توانید طرح دعوی کنید . ضمن این که حق طلاق با مرد است و هر زمان بخواهد می تواند با تادیه حقوق مالی زوجه او را طلاق دهد .
بعد از طلاق نام زوجه از شناسنامه شما حذف نمی شود مگر این که ازدواج دیگری انجام و ثبت شود سپس با مراجعه به ثبت احوال نام همسر اول حذف می گردد .

حذف نام زوجه از شناسنامه منوط به ثبت ازدواج دوم رسمی مرد در شناسنامه است. و شرط بکارت برای حذف نام همسر از شناسنامه زوجه میباشد .

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
در ابتدای امر باید به این نکته اشاره کنم که مرد در هر صورتی امکان طلاق زوجه را خواهد داشت ،و این حقاز وی سلب نخواهد شد ،
ثانیا اثبات این امر که زوجه رابطه های نامشروعی داشته کار آسانی نیست و اگر جنبه ی تهمت به خود بگیرد در صورت عدم اثبات برای شما بار حقوقی و کیفری خواهد داشت ،
در ارتباط با حذف نام ایشان از شناسنامه با لحاظ شرایطی امکان آن وجود خواهد داشت ،

با سلام ووقت بخیر
مرد در هر شرایطی میتواند برای طلاق همسرش اقدام کند وباید حق و حقوق مالی ایشون رو پرداخت کند وامکان به نتیجه رسیدن اراله پرده بکارت ضعیف می باشد . و پیرو قسمت آخر سوالتون هم زمانی قابل انجام میباشد که همسرتون درزمان طلاق باکره باشند .