هیچ پولی به شخص وکالت دهنده نمیده میشه طرح دعوا کرد و مطالبه وجه کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۹ #66444870

با سلام وقتتون بخیر
شخصی به شخص دیگر وکالت بلاعزل میده و شخص وکالت دهنده سند شش دانگ یه ملک به نامش بوده شخص وکالت گیرنده اون ملک رو میفروشه و هیچ پولی به شخص وکالت دهنده نمیده میشه طرح دعوا کرد و مطالبه وجه کرد ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ثمن و خسارات خود را مطالبه نمایید

با سلام
در مبحث وکالتنامه گفته شده وکیل باید حساب دوران وکالت خود را بدهد و این مطلب در قانون مدنی مبحث وکالت به طور مبسوط آمده است.ماده ۶۶۵-وکالت در بیع وکالت در قبض ثمن نیست مگر این که قرینه‌ی قطعی دلالت بر آن کند. و ماده ۶۶۸-وکیل باید حساب مدت وکالت خود را به موکل بدهد و آن چه را که به جای او دریافت کرده است به او رد کند.شما میتوانید با استناد به این مواد درصصد احقاق حق از دست رفته خود برآئید.

درود
بله دادخواست مطالبه ثمن معامله را بدهید.

با درود
بله می‌توانید مطالبه وجه دهید، اقدام کیفری نیز متصور است

می توانید دادخواست مطالبه حساب دوران وکالت را علیه وکیل مطرح نمایید

بله دادخواست مطالبه ثمن و خسارات را بدهید

سلام
بله موکل می تواند به طرفیت وکیل دادخواست مطالبه ثمن معامله را بدهد.