هزینه ساختمان را همسایگان پرداخت نمیکنند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #66440899

باسلام و احترام
بنده مغازه ای دارم زیر یک مجتمع مسکونی بغیر از مغازه من چند مغازه دیگر هم وجود دارد چند روزی است که چاه پر شده یا چیزی گیر کرده که از کفشور آب بالا میزند به مدیر ساختمان موضوع را اطلاع دادیم میگوید به بقیه واحدها مربوط نیست هزینه باز کردن لوله پای شما و بقیه مغازه های کناری شما هستش یکی از مغازه های دیگر هم به درد ما دچار است و در کل بقیه همسایگان چه تجاری چه مسکونی هیچ گونه عکس العملی نشان نمیدهند چکار باید بکنیم سریع ترین راه چیست؟
منتظر راهنمایی هستم با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
راه سریع همان اقدام مدیر ساختمان است اما اگر مدیر ساختمان در این خصوص همکاری نمی کند اگر موضوع فوریت دارد می توانید خودتان هزینه کنید و بعد علیه ساکنین دادخواست مطالبه بدهید.