آیا زوجه میتواند در مقابل دادخواست الزام به تمکین زوج تقاضای فراهم نمودن مسکنی در شان خود نماید؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۱۵ #66437012

چنانچه زوجه مالک مسکنی با ارزشی حدود سه برابر مسکن زوج در منطقه ای به مراتب بهتر از نظر اجتماعی باشد و زوج حاضر به زندگی در ملک مسکونی زوجه نباشد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود چنانچه حق تعیین مسکن با زوجه باشد امکان پذیر می باشد.

اگر حق تعیین مسکن با زوجه باشد می تواند چنین درخواستی کند

درود
اگر زوج مسکن مستقل دارد و کارشناس تایید کند دیگر منزل متناسب با شان پذیرفته نمی شود.

سلام، حق تعیین مسکن با زوج بوده مگر این حق به زوجه اعطا گردیده باشد

سلام در تعیین مسکن مناسب برای زندگی توسط کارشناس، شان و منزلت زوجه هم مدنظر قرار میگیرد

با احترام در صورتی که سطح اوضاع اجتماعی شما بالا باشند و نیز شرایط دیگر زوج باید قبول نمایند

درود
اگر شرط ضمن عقدی در این زمینه گذاشته نشده، تشخیص مناسب بودن مسکن با دادگاه و بر مبنای نظریه کارشناس است .