اگر مثلا شخصی ادعای مالکیت کند فروشنده جوابگو خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۲ #66429345

سلام یه زمینی ۱۷ سال پیش خریده ایم آخر قرارداد نوشته اگر ورثه فلان کس اعتراض کرد من جواب گو خواهم بود حالا اگر مثلا شخص دیگه یا مثلا منابع ملی ادعای مالکیت کند فروشنده جوابگو خواهد بود از لحاظ حقوقی در ضمن کشف الفساد شخصی در قرار داد نوشته نشده است

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله اگر مستحق الغییر درآید فروشنده مسؤل است
متن قرارداد باید بررسی شود

فروشنده در زمان فروش بایستی مالکیت مبیع را دارا باشد در صورت تعلق مبیع به دیگری و بطلان بیع ضامن درک مبیع است و در هر صورت مسول پرداخت ثمن قراردادی و غرامت به مشتری،در مورد مساله شما در صورت بطلان بیع شما به فروشنده مراجعه می‌کنید.

سلام، اینکه اگر برای زمین مدعی و مالکی یافت شود خوب فروشنده فروش مال غیر کرده البته در صورت اثبات ادعای شخص ثالث لذا ناراحت این نباشید که چرا این شرط در قراداد قید نشده نگران نباشید ولی این شرط باشد بهتر است چون دیگر جلوی بهانه جویی و برخی زیر آبی رفتن ها رو میگیره