دعوت مجدد دادگاه تجدید نظر پس از رسیدگی دیوان عالی کشور به چه معناییست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۰۱ #66425

با سلام،

زمین مرحوم پدر من در شهرستان فروش مال غیر شده بود که در دادگاه بدوی و تجدید نظر رای دادگاه به نفع ما بود و حتی حکم جلب کسی‌ که اینکار را کرده بود گرفتیم که البته جهت جلب ایشان اقدامی نکردیم،
حال ایشان وکیل گرفته و به دیوان عالی‌ کشور پرونده را برده، حال برای ما ابلاغیه آماده از طرف دادگاه تجدید نظر مرکز استان (شیراز) مبنی بر اینکه جهت رسیدگی شکایتمان علیه کسی‌ که فروش مال غیر کرده حاضر شویم:

سوال بنده این است:

۱- این بدان معنا هست که دیوان عالی‌ کشور رای صادر کرده و جهت ابلاغ به دادگاه تجدید نظر استان فارس فرستاده یا اینکه کلا رسیدگی به این اعتراض جدید را به دادگاه تجدید نظر استان واگذار کرده؟

۲- آیا اگر رای دیوان عالی‌ کشور بر علیه ما بود ( هر چند رای بدوی و تجدید نظر به نفع ما بوده) ما میتوانیم به حکم صادره اعتراض کنیم؟

با تشکر

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شماره شعبه دادگاه تجدیدنظر همان قبلی باشد یعنی دیوانعالی کشور به صورت محتمل تحقیقات را ناقص دانسته و پرونده را برای تکمیل تحقیقات به دادگاه تجدید نظر فرستاده و اگر شماره شعبه جدید در دادگاه تجدیدنظر شما را دعوت به جلسه دادگاه کرده است به این معناست که دیوان رای شعبه تجدید نظر را نقض کرده است و پرونده مجدد باید در مرحله تجدید نظر رسیدگی شود. در هر صورت رای صادر از دادگاه تجدید نظر مجدد قابل فرجام خواهی خواهد بود.

موید باشید