آیا با مراجعه به دادگاه تجدید نظر قاضی می‌تواند حکم به جریمه نقدی دهد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۰ #66424427

با سلام...در رای دادگاه بدوی اگر شخصی به جرم جعل اوراق عادی غیر رسمی و استفاده از آن به دو فقره حبس ۷ ماهه محکوم شود و در حکم فقط یک فقره اشد را لازم الاجرا دانسته .....یعنی منع قانونی ندارد برای تبدیل حبس به جریمه نقدی...شخص فاقد سابقه کیفری است...سپاسگذارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در این مورد تصمیم با دادگاه میباشد .

سلام باید پرونده بررسی شود در صورت شرایط تخفیف بله

با احترام در این مورد قاضی تصمیم میگیرد

بادرودوسلام درخصوص تخفیف تصمیم برعهده محکمه می باشد.

در صورت وجود جهات تخفیف دادگاه میتواند تخفیف را اعمال کند.

سلام
به شرایط موجود پرونده، نظر و اختیارات دادگاه بستگی کامل دارد

در مورد تخفیف تصمیم با دادگاه است